пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

Мужність і відвага крізь покоління

Не сумуй, козаче -  не журися воїн.

Ви святі герої - на своїй землі !

Україна-мати -вас вітає з святом, 

Лицарі- герої, справжні козаки !

 14 жовтня Україна відзначає славні свята: День захисників і захисниць України, День українського козацтва, 80-річчя створення УПА та День Покрови Пресвятої Богородиці.



Українські захисники і захисниці сьогодні уособлюють героїзм та відвагу воїнів багатьох поколінь, що віками виборювали своє право на свободу та гідність.

Волелюбний український народ нещадно нищили вороги. Але ніхто і ніколи  не здолав нашої гідності та віри, бо в усі часи знаходилися лицарі духу, які вставали на повний зріст та боронили свою землю. Сьогодні наші захисники зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність та незалежність України, звільняючи наші землі від ненависного ворога. Вони з кожним днем наближають мрію кожного українця - Перемогу.

 Сьогодні ми дякуємо нашим захисникам і захисницям за мужність і відвагу, бажаємо якнайшвидше перемогти ворога, хай Покров Пресвятої Богородиці вбереже їх від куль і вони живими та здоровими  повернуться до своїх рідних.

З нагоди цих свят в бібліотеці оформлено викладку друкованих матеріалів " Мужність і відвага крізь покоління". Запрошуємо до ознайомлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар