субота, 12 вересня 2020 р.

Книжкові новинки

           

   Шановні юні користувачі!

  Пропонуємо до вашої уваги огляд нових книг, що надійшли до нашої бібліотеки саме для вас.
  Отже, знайомтесь, замовляйте і читайте.





   Динозаври. 50 найвідоміших видів :міні енциклопедія;Пер. з англ.Тучинської -К.:Видавнича група КМ-БУКС, 2018-56 с.

За допомогою цього довідника ви зможете розпізнати50 видів динозаврів.  Ви познайомитесь з особливостями будови цих доісторичних тварин, дізнаєтесь у який період часу вони жили на Землі.
Кольорові зображення кожного виду супроводжуються детальною інформацією про спосіб життя та особливості кожної тварини.







Дикі тварини. 50 найвідоміших видів: міні енциклопедія -К.: Видавнича група КМ-БУКС, 2018-56 с.



У цьому довіднику описано 50 найвідоміших видів диких тварин - ссавців, птахів, риб, земноводних і плазунів. Ви дізнаєтеся про спосіб життя і особливості будови різних тварин, У книзі багато ілюстрацій.


 

Дяченко М. Ю. Приголомшливі пригоди просто поруч / Марина та Сергій Дяченки ; пер. з рос. О. Негребецького ; іл. С. Омельченко  – Харків : Фоліо, 2019. – 31 с. 
    Про коротенького черв’ячка і його задовгу матусю та про відчайдушну червону жабу, про те, як конячка на зебру перетворилась, та про корову, що дає пальне, про зірку фламінго із черева крокодила та про зеленого зайця, закоханого в капусту, про бабусю, що варила ранок і вечір, та про зозуленятко-вороненятко ви дізнаєтеся із цієї веселої, з кумедними малюнками книжки відомих письменників Марини та Сергія Дяченків.а також про те, де розповсюджений той або інший вид.


Марчеко М. Місто тіней: повість / Мія Марченко;  худож. Н. Дойчева-Бут.-Вид. 2-е - Київ: Фонтан казок,  2018-359с.
Янгол, вирізаний зі слонової кістки, — єдине, що залишилося дванад­цятирічній Марті від матері. Її життя змінилося назавжди: переїзд, нова школа, чуже місто і заклопотаний батько, якого вона майже не знає. Чи зможуть вони порозумітися? Чи зустріне Марта нових друзів, особли­во коли на єдину її цінну річ тепер полюють одразу дві магічні істоти: золотоокий сажотрус і таємничий залізний птах? І чи зможе зневірена дівчинка віднайти в душі ту силу, яка перетворить скуте кригою Місто Тіней на Королівство Золотих Веж?
Дебютна повість Мії Марченко «Місто Тіней» — переможець конкур­су «Напишіть про мене книжку!», оголошеного видавництвом «Фонтан казок» 
Також повість відзначена Корнійчуковською премією і здобула перемогу в конкурсі «Коронація слова»  в номінації «Найкращий прозовий твір для дітей се­реднього шкільного віку».

  Гейман Н. На щастя, молоко/  Ніл Гейман;  іл. Кріс Ріддел ; пер. з англ. Б. Терещенко.-К.: Вид. група КМ- БУКС, 2018.--160с.

Дитяча повість автора світових бестселерів Ніла Геймана розповідає неймовірну івторію тата, який вийшов по молоко і зустрів на своєму шляху захопливі пригоди з піратами, динозаврами, давніми цивілізаціями, інопланетянами ,  поні, вампірами та мандрівниками в часі.

Ця чудернацька історія трапилася за звичайних обставин. У будинку закінчилося молоко. Мама у відрядженні, тато - за головного. Саме він змушений  іти до магазину. Але дорогою його викрадають... справжнісінькі інопланетяни.


  Цікавий і дотепний комікс про фантастичну екскурсію американських школярів, що розкриває читачам чимало таємниць з природознавства. Це-одна з книжок надзвичайно популярної серії, перекладеної багатьма мовами світу. Читачі дізнаються хто такі комахи, які вони мають ознаки, побувабть на квітці, у вулику, познайомляться з життям його дз-з-з -вінких мешканців.

Таємниця Сфінкса / Видавництво "Ірбіс Комікс",2019 48с.
Це друга книга свтового бестселеру про Джеронімо Стілтона.   Проигода триває!
          Джеронімо Стілтон, миша, що є головним редактором газети Гризун і його друзі люблять подорожувати в часі та вивчати історію світу. Цього разу вони відвідують славний Єгипет у часи побудови .
Команда потрапляє на будівництво однієї з найвідоміших споруд світу – Сфінкса, що має тіло лева та голову людини. Але коти-пірати вже тут і прагнуть змінити історію та переконати фараона побудувати Сфінкса зовсім по-іншому!
Здається у Джеронімо та його друзів з’явилась нова робота. Адже якщо коти-пірати змінять вигляд пам’ятника, зміниться майбутнє всього Єгипту!

  Приємного  та цікавого вам читання !

Немає коментарів:

Дописати коментар